Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu

THE STORE

Mensquare by Mezaldy

Welkom bij Mensquare

Dé winkel voor de nieuwste lifestyle kleding. Bij ons vind je een unieke collectie van de meest trendy en vooruitstrevende items, variërend van sweaters tot aan sneakers en leuke essentials zoals caps en bags.

Bij Mensquare staat de klant centraal en daarom bieden wij alleen de beste kwaliteit producten aan. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd om ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste ontwikkelingen kunt vinden in onze store. Onze kleding is geschikt voor mannen en vrouwen die houden van een stijl die altijd vooruitstrevend is en die er altijd stijlvol uit willen zien. Maar we zijn meer dan alleen een winkel. Bij Mensquare kan je ook genieten van een heerlijke beleving met een kopje koffie en staan we altijd open voor een gezellige babbel terwijl je aan het shoppen bent. Onze winkel is gelegen in het hart van de stad Breda en is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Kom langs en ontdek onze nieuwe selecties lifestyle kleding en geniet van jouw break moment bij Mensquare. Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen en je te voorzien van persoonlijk stijladvies.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

Werken bij Mensquare

Bij Mensquare krijg jij de kans te werken met een unieke mix van designers in een jong, ambitieus en dynamisch team. Door de multifunctionaliteit die gevraagd wordt van alle teamleden kom jij in aanraking met alle aspecten van ons concept van fysieke sales, social media tot het up to date houden van de website.

Ben jij enthousiast?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar: info@mensquare.nl

Geschiedenis van Mensquare

In 1988 werd de winkel opgericht onder de naam Calucci. Destijds verkocht Calucci voornamelijk high-end kleding. De winkel stond bekend om zijn trendy kleding en had al snel een trouwe klantenkring opgebouwd.

In 2010 besloot Calucci zijn naam te veranderen naar Mensquare en zich te richten op lifestyle-kleding. Dit betekende dat de winkel zijn assortiment uitbreidde met casual kleding, schoenen en accessoires. Mensquare richtte zich op mannen die op zoek waren naar kwalitatieve kleding die comfortabel en stijlvol was.

Mensquare bleef groeien en werd een belangrijke speler in de Brabantse kledingindustrie. Het assortiment werd steeds verder uitgebreid. Mensquare bleef echter trouw aan zijn oorsprong en bleef kleding aanbieden die trendy en van hoge kwaliteit was.

Begin 2023 werd Mensquare overgenomen door Mezaldy, een bedrijf dat actief is in de kledingindustrie en zich richt op duurzaamheid en innovatie. Na de overname werd besloten om de naam Mensquare te behouden. De winkel heet nu Mensquare by Mezaldy en biedt nog steeds trendy en stijlvolle kleding aan voor mannen en vrouwen.

De overname van Mensquare door Mezaldy betekent dat de winkel kan profiteren van de expertise en ervaring van een groter bedrijf in de kledingindustrie. Hierdoor kan Mensquare blijven groeien en zijn klanten voorzien van hoogwaardige, stijlvolle kleding.

Locatie

Halstraat 36 4811 HX Breda Nederland

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00 Dinsdag: 10:00 – 18:00 Woensdag: 10:00 – 18:00 Donderdag: 10:00 – 21:00 Vrijdag: 10:00 – 18:00 Zaterdag: 10:00 – 17:30 Zondag: 12:00 – 17:00

Telefoon

076 5220525 (tijdens openingsuren)

ONZE WINKEL

Mensquare by Mezaldy

Ons assortiment bestaat uit verschillende designers. Dit maakt het zo dat elke bezoeker kan slagen bij Mensquare.

35

verschillende brands in de winkel