Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Banner Save The DuckBanner Save The Duck

Save The Duck

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Save The Duck assortiment

In een wereld waar duurzaamheid en mode niet altijd hand in hand lijken te gaan, is Save The Duck een verfrissende uitzondering. Dit opmerkelijke kledingmerk heeft niet alleen de aandacht van modeliefhebbers weten vast te houden, maar heeft ook een belangrijke boodschap voor de wereld. Laten we dieper ingaan op wat Save The Duck zo fascinerend maakt en waarom het merk een revolutie teweegbrengt in de modewereld.

Lees hier meer over Save The Duck

Een Ethos van Compassie

Save The Duck, opgericht in 2012, is veel meer dan alleen een kledingmerk. Het is een beweging gebaseerd op compassie voor dieren en de planeet. Het merk heeft zich toegelegd op het creëren van diervriendelijke en milieuvriendelijke kleding, zonder het gebruik van dierlijke producten. Deze focus op ethische waarden en duurzaamheid heeft Save The Duck een trouwe aanhang opgeleverd van modeliefhebbers die bewust kiezen voor mode met een positieve impact.

Pluizige Vrienden Redden

Een van de meest opvallende kenmerken van Save The Duck is het gebruik van Plumtech®, een innovatieve en diervriendelijke vulling voor hun jassen. Plumtech® bootst de thermische eigenschappen van eendendons na zonder enig gebruik van dierlijke materialen. Dit betekent warme en pluizige jassen zonder enige schade aan dieren. Het merk beschermt niet alleen onze gevederde vrienden maar zorgt er ook voor dat hun klanten warm en comfortabel blijven, zelfs in de koudste omstandigheden.

Duurzame Mode

Duurzaamheid is de hoeksteen van Save The Duck. Het merk streeft ernaar om de mode-industrie te veranderen door het verminderen van de ecologische voetafdruk. Ze gebruiken gerecyclede materialen voor hun kleding en zijn voortdurend bezig met het minimaliseren van hun impact op het milieu. Deze inzet voor duurzaamheid is niet alleen bewonderenswaardig, maar ook noodzakelijk in een tijdperk waarin de mode-industrie een van de meest vervuilende ter wereld is.

Stijlvolle Veelzijdigheid

Hoewel Save The Duck’s prioriteit ligt bij ethiek en duurzaamheid, betekent dit niet dat ze concessies doen aan stijl. Integendeel, hun collecties omvatten een breed scala aan stijlvolle jassen, jacks, en accessoires die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een sportieve bodywarmer of een warme winterjas, Save The Duck heeft het allemaal.

Een Wereldwijde Impact

Save The Duck heeft internationale erkenning gekregen voor zijn toewijding aan dierenwelzijn en duurzaamheid. Hun boodschap heeft wereldwijd geluid gemaakt en mensen geïnspireerd om bewuster te winkelen. Het merk heeft ook samengewerkt met verschillende beroemdheden en organisaties om hun missie te ondersteunen en heeft daarmee de aandacht van een breed publiek getrokken.

Een Groene Toekomst

Save The Duck is niet alleen een kledingmerk; het is een beweging die ons eraan herinnert dat mode ethisch, diervriendelijk en duurzaam kan zijn. Terwijl ze blijven groeien en innoveren, laten ze zien dat een groene toekomst voor de mode-industrie mogelijk is. Het merk heeft niet alleen de aandacht van modeliefhebbers vastgehouden, maar heeft ook de normen verhoogd voor wat we kunnen verwachten van modemerken.

Bekijk en shop de officiële collectie van Save The Duckvandaag bij Mezaldy!