Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
merken banner

New Amsterdam Surf Association

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons New Amsterdam Surf Association assortiment

In een wereld vol modemerken is er één naam die eruit springt, een merk dat niet alleen kleding verkoopt, maar een levensstijl belichaamt – New Amsterdam Surf Association (NASA). Dit Amsterdamse kledingmerk heeft de kracht om je mee te nemen op een reis naar de kust, zelfs als je mijlenver van de oceaan verwijderd bent. Laten we samen een diepgaande duik nemen in de fascinerende wereld van NASA en ontdekken waarom dit merk zo buitengewoon is.

Lees hier meer over New Amsterdam Surf Association

De Geboorte van NASA

De oorsprong van NASA gaat terug tot het verlangen om de Europese surfcultuur te vertalen naar kleding. Opgericht als een tegenbeweging binnen de gevestigde surfcultuur, weerspiegelt NASA de energie en het enthousiasme van een stad in beweging – Amsterdam. Terwijl surfen en de oceaan de bronnen van inspiratie zijn, is NASA niet beperkt tot de kustlijn. Het merk heeft invloeden van skateboarden, high fashion en streetwear omarmd, waardoor het een unieke esthetiek heeft gecreëerd die de grenzen van surfkleding overstijgt.

Duurzaamheid als Kernwaarde

Een kenmerk dat NASA onderscheidt, is de toewijding aan duurzaamheid. In een tijd waarin milieuvriendelijkheid steeds belangrijker wordt, loopt NASA voorop in het gebruik van innovatieve materialen en productieprocessen. Ze produceren kleding die de planeet respecteert, met het gebruik van organische stoffen en aandacht voor het verminderen van afval. Hun duurzame benadering is een inspiratie voor andere merken die streven naar een groenere toekomst.

Unieke Ontwerpen

De kleding van NASA is niet alleen duurzaam, maar ook verbluffend origineel. De prints op hun kledingstukken zijn strak en uniek, waardoor ze opvallen in de wereld van de mode. Van verfijnde jumpers tot grafische T-shirts, van werkbroeken tot mooie accessoires, NASA heeft een indrukwekkende kledinglijn samengesteld die zowel comfort als stijl biedt. Hun unieke ontwerpen maken NASA-kleding tot kunstwerken die je kunt dragen.

De NASA-Gemeenschap

NASA is meer dan alleen een merk; het is een gemeenschap. Ze hebben een loyale aanhang van surfers, skaters, modeliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een stukje van de NASA-levensstijl. De NASA-familie strekt zich uit over de hele wereld, met mensen die samenkomen om hun passie voor surfen, stijl en duurzaamheid te delen.

Van Amsterdam naar de Wereld

Wat begon als een lokaal kledingmerk in Amsterdam, heeft zich verspreid over de hele wereld. NASA-kleding is nu internationaal verkrijgbaar en heeft een wereldwijd publiek. Het merk belichaamt de kosmopolitische geest van Amsterdam en verbindt mensen over de hele wereld met een gedeelde liefde voor de oceaan, duurzaamheid en stijl.

Conclusie

New Amsterdam Surf Association is meer dan een kledingmerk; het is een beweging. Het vertegenwoordigt de kracht van mode om te inspireren, te verbinden en de wereld te veranderen. Met hun focus op duurzaamheid, unieke ontwerpen en een toegewijde gemeenschap heeft NASA bewezen dat er een betere manier is om kleding te maken en te dragen. Dus als je op zoek bent naar kleding die je niet alleen doet opvallen, maar die ook een positieve impact heeft, is NASA het merk waar je naar op zoek bent.

Bekijk en shop de officiële AW’23 collectie van NASA vandaag bij Mezaldy!