Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
merken bannermerken banner

Ralph Lauren

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Ralph Lauren assortiment

Ralph Lauren, een van ‘s werelds meest iconische modemerken, heeft decennialang de harten van modeliefhebbers veroverd en blijft dat doen met zijn tijdloze aantrekkingskracht. In dit artikel duiken we in de betoverende wereld van Ralph Lauren en ontdekken we wat dit merk zo bijzonder maakt.

Lees hier meer over Ralph Lauren

De Oprichting van een Legendarisch Merk

Ralph Lauren, geboren als Ralph Lifshitz in de Bronx, New York, in 1939, begon zijn reis als verkoper van dassen in de vroege jaren 60. In 1967 introduceerde hij zijn eigen dassenlijn onder de naam ‘Polo,’ en zo begon het verhaal van Ralph Lauren als een modieuze pionier.

Het Creëren van een Levensstijl

Wat Ralph Lauren onderscheidt, is zijn vermogen om veel meer dan alleen kleding te verkopen. Hij heeft met succes een lifestyle-merk opgebouwd dat verder reikt dan mode. Ralph Lauren belichaamt de Amerikaanse droom, waarbij zijn ontwerpen symbool staan voor de aspiraties van mensen over de hele wereld.

Het Iconische Polo-logo

Het Polo Ralph Lauren-logo is een van de meest herkenbare en gewaardeerde symbolen in de modewereld. Het gestileerde polospelersymbool, dat de klassieke elegantie en sportieve geest van het merk belichaamt, is een tijdloos icoon geworden dat op allerlei kledingstukken en accessoires wordt toegepast.

De Kracht van Eenvoud

Ralph Lauren staat bekend om zijn eenvoudige, klassieke ontwerpen die nooit uit de mode raken. Zijn kleding is tijdloos en elegant, en dit is een van de redenen waarom mensen blijven terugkeren naar het merk. In een wereld vol modetrends en vluchtige stijlen biedt Ralph Lauren een gevoel van duurzaamheid.

De Amerikaanse Droom

Ralph Lauren belichaamt de Amerikaanse droom, waarbij hij opgroeide in een eenvoudige omgeving en uitgroeide tot een van ‘s werelds meest invloedrijke modeontwerpers. Dit verhaal van opkomst en succes spreekt tot de verbeelding van velen en inspireert aspiranten in de modewereld.

Een Breed Scala aan Collecties

Het Ralph Lauren-merk omvat een breed scala aan collecties, waaronder Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren Purple Label, en Ralph Lauren Home. Dit betekent dat mensen niet alleen hun garderobe kunnen verrijken met Ralph Lauren-stukken, maar ook hun hele levensstijl kunnen verrijken met Ralph Lauren-homeproducten.

Innovatie en Duurzaamheid

Ondanks zijn klassieke esthetiek staat Ralph Lauren niet stil. Het merk heeft innovatie omarmd en streeft naar duurzaamheid in de mode-industrie. Ze hebben initiatieven genomen om milieuvriendelijke materialen en productieprocessen te omarmen, waardoor ze relevant blijven in een snel veranderende wereld.

Beroemde Fans

Ralph Lauren heeft een indrukwekkende lijst van beroemde fans, waaronder beroemdheden, atleten en leden van koninklijke families. Dit draagt bij aan de tijdloze aantrekkingskracht van het merk en de status ervan als een symbool van elegantie.

Ralph Lauren in de Popcultuur

Het merk Ralph Lauren heeft een diepgaande invloed gehad op de popcultuur. Van films tot muziekvideo’s, de iconische stukken van Ralph Lauren worden vaak gekozen om een gevoel van tijdloze stijl en raffinement over te brengen.

Bekijk en shop de officiële collectie van Ralph Lauren vandaag bij Mezaldy!