Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Banner ValentinoBanner Valentino

Valentino

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Valentino assortiment

In de stralende wereld van de haute couture en ready-to-wear, schittert er een Italiaanse ster die al jaren de harten verovert van modeliefhebbers over de hele wereld – Valentino. Dit legendarische modehuis heeft een geschiedenis en stijl die net zo indrukwekkend is als de catwalkshows die het produceert. Laten we samen de magie van Valentino ontdekken.

Lees hier meer over Valentino

De Wortels van Romantiek

Valentino is opgericht door de visionaire ontwerper Valentino Garavani. In 1960 opende hij zijn eerste boetiek in Rome, en sindsdien heeft het merk de wereld veroverd met zijn romantische en elegante stijl. Valentino’s creaties zijn een viering van verfijning en luxe, en zijn passie voor kleermakerij heeft een blijvende indruk achtergelaten.

De Iconische Rode Tint

De kleur rood is misschien wel de meest iconische en herkenbare eigenschap van Valentino. Het ‘Valentino Red’ staat symbool voor passie en romantiek en is uitgegroeid tot een handelsmerk van het merk. Deze opvallende tint heeft Valentino onderscheiden in de modewereld en is een favoriet geworden op de rode loper.

Het Meesterwerk: De Valentino Stud

Een van de meest opvallende ontwerpelementen van Valentino is de Rockstud. Deze kenmerkende metalen studs zijn te vinden op alles, van schoenen tot handtassen en kleding. Ze voegen een vleugje opstandigheid toe aan de anders zo romantische esthetiek van het merk.

Haute Couture voor de Sterren

Valentino heeft een trouwe aanhang onder beroemdheden. Actrices, zangeressen en beroemdheden over de hele wereld zijn vaak gekleed in prachtige Valentino-creaties op grote evenementen en prijsuitreikingen. Het merk heeft sterren als Julia Roberts, Jennifer Aniston en Anne Hathaway laten stralen op de rode loper.

Kunst in Mode

Valentino heeft altijd nauwe banden gehad met de kunstwereld. Het merk heeft samengewerkt met kunstenaars en heeft tentoonstellingen gehouden in musea en galerijen. Deze creatieve uitwisseling heeft geleid tot een unieke kruisbestuiving tussen mode en kunst.

Een Duurzame Toekomst

Valentino is zich bewust van de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid in de mode-industrie. Het merk heeft stappen ondernomen om duurzamere materialen en productieprocessen te omarmen. Deze toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt Valentino’s visie op een verantwoorde toekomst.

De Volgende Generatie

Valentino blijft een invloedrijke speler in de modewereld en heeft de volgende generatie ontwerpers en modeliefhebbers geïnspireerd. Met creativiteit, innovatie en toewijding aan vakmanschap, zal Valentino blijven schitteren op de catwalk en in de harten van modeliefhebbers over de hele wereld.

Bekijk en shop de officiële collectie van Valentino vandaag bij Mezaldy!