Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu

Klantenservice

Waar heb je hulp bij nodig? Mezaldy kan jou hierbij helpen!

Bestellen & bezorgen

Mijn bestelling is geannuleerd door Mezaldy, wat nu?

Het gebeurt helaas wel eens dat een artikel na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Uiteraard ontvang je hier dan altijd een bericht over per e-mail. Zodra het artikel wordt geannuleerd, wordt het aankoopbedrag ook direct terugbetaald.

Indien het artikel later weer op voorraad is, dan zal je deze helaas niet alsnog ontvangen, het aankoopbedrag is immers al terugbetaald. Je kan dan eventueel wel een nieuwe bestelling plaatsen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Wanneer je op werkdagen voor 23:59 besteld, kan je ervoor kiezen om jouw bestelling de volgende werkdag te laten bezorgen. Je kan kiezen voor onze pakketdienst om de bestelling op dezelfde dag te laten bezorgen (DHL same day delivery, mits voor 13:00 besteld!)  of de volgende werkdag (next day delivery). Je ontvangt een track & trace code nadat je bestelling is verzonden. DHL levert geen pakketjes op zondag en maandag.

Welke aflevermethodes hanteert Mezaldy.com?

Mezaldy heeft twee bezorgpartners. Je kan zelf kiezen of je jouw bestelling met PostNL of DHL wilt laten bezoregen. Zo kan jij als klant altijd kiezen voor een gewenste bezorgmethode!

Wanneer jouw bestelling in ons warehouse is verwekt, dan ontvangt je een track & trace code van de gekozen bezorgpartner. DHL levert geen pakketjes op zondag en maandag.

Houd er rekening mee dat tijdens feestdagen, zoals Pasen, Kerstmis en Koningsdag, de bezorging langer kan duren omdat er op deze dagen geen post wordt bezorgd.

Post NL biedt vier verschillende aflevermethodes aan:

Thuislevering*; hiermee kun je je bestelling thuis laten bezorgen.

Thuislevering niet bij de buren; hierbij wordt je pakketje, net zoals bij de vorige optie, thuis geleverd. Met deze optie geven ze je pakketje niet aan de buren af indien je onverhoopt toch niet thuis bent.

Thuislevering in de avond; ook bij deze optie wordt jouw pakketje thuis geleverd, maar dan in de avonduren.

Afhalen bij een Post NL servicepoint; je kunt je postcode of plaats invullen en een Post NL servicepoint bij jouw in de buurt selecteren. Je kunt dan geen gewenste dag en tijdstip aangeven.

*Wanneer je onverhoopt toch niet thuis bent, wordt het pakketje afgeleverd bij je buren. Wanneer deze ook niet in de mogelijkheid zijn om je pakketje te ontvangen, wordt je pakketje bij een Post NL Servicepoint afgeleverd.

DHL biedt vijf verschillende aflevermethodes aan:

Thuislevering*; hiermee kun je je bestelling thuis laten bezorgen.

Thuislevering niet bij de buren; hierbij wordt je pakketje, net zoals bij de vorige optie, thuis geleverd. Met deze optie geven ze je pakketje niet aan de buren af indien je onverhoopt toch niet thuis bent.

Thuislevering in de avond; ook bij deze optie wordt jouw pakketje thuis geleverd, maar dan in de avonduren.

Afhalen bij een DHL servicepoint; je kunt je postcode of plaats invullen en een DHL servicepoint bij jouw in de buurt selecteren. Je kunt dan geen gewenste dag en tijdstip aangeven.

DHL Same Day; Bestelt u op werkdagen voor 13:00 en heeft u gekozen voor levering door DHL Same Day delivery? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog bezorgd tussen 17:00 en 22:00.

*Wanneer je onverhoopt toch niet thuis bent, wordt het pakketje afgeleverd bij je buren. Wanneer deze ook niet in de mogelijkheid zijn om je pakketje te ontvangen, wordt je pakketje bij een DHL Servicepoint afgeleverd.

 

Betalen

Welke betaalmethodes accepteert Mezaldy?

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Om te betalen op Mezaldy.com kun je gebruik maken van:

 • IDeal: Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.
 • Creditcard: Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is.
 • PayPal: PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal rekening.
 • Mezaldy cadeaukaart en Mezaldy punten: Je kunt jouw Mezaldy cadeaukaart ook gebruiken bij jouw aankopen op Mezaldy.com. Bij aankopen op Mezaldy.com spaar je Mezaldy punten. Deze punten kun je inwisselen bij jouw volgende aankoop.
 • Banconant: Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash. Door middel van een kaart (al dan niet met pincode, zowel contactloos als via de zichtbare chip) of het inlezen van een QR-code via de smartphone kan men, gebruikmakend van dit schema, elektronische betalingen doen in online webshops.
 • Apple Pay: Betaal snel en gemakkelijk met jouw Apple product. Zo hoef je geen betaalgegevens meer in te vullen!
 • Sofort: Sofortbanking: SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig. Let op. Het kan wel enkele dagen duren voordat een betaling binnen is.
 • Klarna: Betaal veilig en achteraf met Klarna! Eerst lekker shoppen en later betalen. Plaats je bestelling en kijk uit naar het thuis ontvangen. Bekijk, voel en probeer alles en betaal pas later.
Kan ik achteraf betalen?

Ja! Achteraf betalen is mogelijk via; Creditcard, PayPal of Klarna

 • Wanneer u kiest voor de betaalmethode creditcard, wordt deze pas belast na levering
  van de producten.
 • Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.
 • Betaal veilig en achteraf met Klarna! Eerst lekker shoppen en later betalen. Plaats je bestelling en kijk uit naar het thuis ontvangen. Bekijk, voel en probeer alles en betaal pas later.
Hoe besteed ik mijn Mezaldy punten?

Wat leuk dat je jouw gespaarde Mezaldy Punten wilt verzilveren! Om op Mezaldy.com jouw punten te verzilveren kun je bij het afrekenen kiezen voor de optie Mezaldy punten verzilveren.

Ruilen & retourneren

Kan ik mijn artikel ruilen?

Helaas is ruilen bij ons niet mogelijk. Twijfel je over de maat? Wij adviseren dan contact op te nemen met onze klantenservice. Wij doen ons uiterste best om je te helpen bij het vinden van de juiste maat. Past het artikel uiteindelijk niet en heb je een andere maat nodig? Dan adviseren wij om een nieuwe bestelling te plaatsen voor de juiste maat en het ongewenste artikel te retourneren. Nadat wij jouw retournering hebben ontvangen, kan jij jouw vouchercode t.w.v. €5 (op het meegestuurde retourformulier) verzilveren! (14 dagen geldig na goedkeuring retournatie). Goedmakertje voor de ingehouden retourkosten!

Kan ik mijn online aankoop retourneren?

Wilt u uw bestelling retourneren? Klikt u dan hier om uw retour aan te melden!

Volgens onze algemene voorwaarden kan u binnen 30 dagen uw aankoop retourneren. De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd geretourneerd te worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Bijvoorbeeld het verwijderen van het label.

Let op! Artikelen zoals underwear, kunnen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne enkel geretourneerd worden wanneer deze ongebruikt zijn en de verzegeling niet verbroken is.

Bij betaling per creditcard wordt het bedrag op je creditcard gecrediteerd. Bij betaling via PayPal wordt het bedrag bijgeschreven op je PayPal-rekening. Bij betaling per IDEAL wordt het bedrag overgemaakt naar de bankrekening waarmee is besteld.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Wij doen ons best jouw aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug te betalen. Binnen 5 werkdagen nadat het artikel bij ons magazijn is verwerkt wordt jouw aankoop terugbetaald. Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald.

LET OP! De bankoverschrijving kan maximaal 48 uur duren, wij ervaren dat dit altijd veel sneller gaat! Heb je nog vragen over de restitutie van jouw aankoopbedrag? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen, betalen wij het gehele aankoopbedrag minus 5 euro retourkosten (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug. Wij streven er altijd naar om binnen 4 werkdagen een retour te verwerken en terug te betalen. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

 Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Hoe kom ik aan het juiste artikel?

Onze excuses, wij hebben een fout gemaakt bij het inpakken. Dit lossen we graag voor jou op! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Dan helpen we jou meteen verder. Als je zou willen, kun je het verkeerde artikel alvast kosteloos naar ons terug sturen met behulp van het meegeleverde retourformulier.

Over het wettelijke herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Formulier Herroepingsrecht), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres

Kerkeplaat 11, 3313LC Dordrecht

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Klachtenprocedure

Hoe werkt de klachtenprocedure bij Mezaldy?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze klantenservice. U krijgt van ons reactie binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Of u kun uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/). 

Staat jouw antwoord hier niet tussen? Grote kans dat je het antwoord wat je zoekt kan vinden in onze FAQ!

Contact

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op.