Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
merken bannermerken banner

Parajumpers

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Parajumpers assortiment

Parajumpers, vaak afgekort als PJS, is een kledingmerk dat sinds zijn oprichting in 2005 de wereld heeft veroverd. Het merk is geïnspireerd op de moedige reddingsoperaties van de 210th Rescue Squadron, een Amerikaanse luchtmacht-eenheid die bekend staat als de “Parajumpers”. Deze helden vervullen levensgevaarlijke missies in de wildernis, en hun toewijding aan avontuur en onverschrokkenheid vormt de kern van het Parajumpers-merk.

Lees hier meer over Parajumpers

De Geboorte van Parajumpers

Parajumpers is opgericht door de getalenteerde ontwerper Massimo Rossetti, die zijn inspiratie putte uit zijn ontmoeting met een lid van de Parajumpers-eenheid. Het idee om functionele kleding te ontwerpen die zowel bestand is tegen de ruigste omstandigheden als modieus is, werd geboren. Dit unieke concept heeft Parajumpers een vaste plek gegeven in de modewereld.

Technische Perfectie

Een van de opvallende kenmerken van Parajumpers is de technische perfectie van hun kledingstukken. Elk ontwerp is doordacht en gemaakt om extreme omstandigheden te weerstaan. Of het nu gaat om de barre kou van de poolstreken of de meest uitdagende bergbeklimmingen, Parajumpers biedt kleding die zowel stijlvol als functioneel is.

Iconische Collecties

Parajumpers brengt elk seizoen nieuwe collecties uit die blijven verrassen. De collecties omvatten een breed scala aan kledingstukken, van donsjacks en parka’s tot accessoires. De namen van de collecties, zoals “Mysterious” en “Marfa,” benadrukken de avontuurlijke geest van het merk.

Materialen van Topkwaliteit

Parajumpers maakt gebruik van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De jassen zijn gevoerd met echt dons en voorzien van technische stoffen die bestand zijn tegen slijtage en de elementen. Hierdoor kunnen klanten erop vertrouwen dat hun Parajumpers-kledingstukken jarenlang meegaan.

Prominente Fans

Het merk heeft een loyale aanhang onder beroemdheden en influencers. Grote namen zoals Leonardo DiCaprio, Halle Berry en Kim Kardashian worden vaak gespot in Parajumpers-jassen. Deze prominente fans dragen bij aan de status en bekendheid van het merk.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Parajumpers heeft zich gecommitteerd aan duurzame en ethische productiepraktijken. Ze streven naar het verminderen van hun ecologische voetafdruk en zetten zich in voor de bescherming van dierenwelzijn. Dit maakt Parajumpers niet alleen een leider in de mode, maar ook in maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Samenwerkingen en Innovatie

Om relevant te blijven en hun aanhang te blijven boeien, werkt Parajumpers regelmatig samen met andere merken en kunstenaars. Deze creatieve samenwerkingen resulteren in limited edition collecties en innovatieve ontwerpen. Ze zorgen ervoor dat Parajumpers altijd voorop blijft lopen in de modewereld.

De Toekomst van Avontuurlijke Stijl

Parajumpers heeft de wereld van outdoor mode opnieuw gedefinieerd door avontuur en stijl samen te brengen. Het merk blijft groeien en evolueren, met een steeds grotere aanhang van mensen die houden van kwaliteit, innovatie en avontuur. Parajumpers laat zien dat je geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om stijl en prestaties.

Bekijk en shop de officiële AW’23 collectie van Parajumpers vandaag bij Mezaldy!