Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Banner PeutereyBanner Peuterey

Peuterey

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Peuterey assortiment

Peuterey, een iconisch Italiaans kledingmerk, heeft sinds de oprichting in 2002 naam gemaakt in de modewereld. Het merk combineert vakmanschap, innovatie en stijl om kleding te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook tijdloos en elegant. In dit artikel zullen we de fascinerende wereld van Peuterey verkennen en ontdekken waarom dit merk de aandacht van modeliefhebbers blijft trekken.

Lees hier meer over Peuterey

Geschiedenis en Erfgoed

Peuterey, genoemd naar de beroemde Mont Peuterey in de Italiaanse Alpen, heeft diepe wortels in de Italiaanse traditie van vakmanschap en kwaliteit. Het merk is opgericht in Toscane, een regio die bekend staat om zijn textielproductie. Deze locatie heeft bijgedragen aan de erfenis van Peuterey als een symbool van Italiaanse elegantie.

Functioneel Design

Een van de kenmerken die Peuterey onderscheidt, is het functionele ontwerp van hun kleding. Of je nu een Peuterey-jas draagt tijdens een stedelijke verkenningstocht of in de bergen, je kunt er zeker van zijn dat deze kledingstukken zijn ontworpen met het oog op comfort en prestaties. De jassen zijn vaak voorzien van innovatieve materialen en technologieën, zoals waterdichte stoffen en warme voeringen.

Seizoenscollecties

Peuterey presenteert regelmatig nieuwe seizoenscollecties die altijd voorop lopen in de nieuwste modetrends. Deze collecties bevatten een breed scala aan kledingstukken, van elegante donsjassen tot comfortabele sweaters. Het merk slaagt erin om zowel casual als formele kleding te bieden, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Duurzaamheid en Ethiek

Een aspect dat Peuterey tot een opvallende speler in de modewereld maakt, is hun inzet voor duurzaamheid en ethiek. Ze zijn toegewijd aan verantwoorde productiepraktijken en streven naar het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Het merk heeft ook stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de materialen die ze gebruiken ethisch verantwoord zijn.

Influencer- en Beroemdheidaanhang

Peuterey heeft een sterke aanhang onder beroemdheden en influencers. Het is niet ongebruikelijk om sterren te zien die pronken met hun favoriete Peuterey-stukken. Deze prominente fans dragen bij aan de bekendheid en het verlangen naar het merk.

Innovatieve Samenwerkingen

Om relevant te blijven en hun aanhang te blijven boeien, heeft Peuterey samengewerkt met andere merken en ontwerpers. Deze creatieve samenwerkingen hebben geleid tot unieke en begeerde collecties. Ze benadrukken het vermogen van Peuterey om voortdurend te innoveren en te evolueren.

De Toekomst van Stijl

Peuterey is een merk dat vasthoudt aan de tijdloze principes van vakmanschap, kwaliteit en stijl. Hun kleding weerspiegelt een gevoel van verfijning en elegantie, waardoor het perfect is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Peuterey blijft de aandacht van modeliefhebbers trekken door vast te houden aan zijn kernwaarden en voortdurend te evolueren in een steeds veranderende modewereld.

Of je nu op zoek bent naar een elegante winterjas of een comfortabele sweater, Peuterey biedt een breed scala aan opties die zowel je stijl als je comfort verbeteren. Dit Italiaanse merk belichaamt de perfecte combinatie van vorm en functie, en het is duidelijk dat Peuterey een heldere toekomst heeft in de wereld van mode en stijl.

Bekijk en shop de officiële AW’23 collectie van Peuterey vandaag bij Mezaldy!