Menu
merken banner

The New Originals

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons The New Originals assortiment

In een wereld waar individualiteit en creativiteit hoog in het vaandel worden gedragen, komt het merk The New Originals naar voren als een frisse wind in de modewereld. Dit merk, opgericht in Amsterdam, is veel meer dan alleen kleding. Het is een beweging, een statement, en een viering van het unieke. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de opwindende wereld van The New Originals.

Lees hier meer over The New Originals

Het Begin van een Revolutie

The New Originals is in 2015 opgericht door drie vrienden – Erik Fossen, Richard Ponthier en Marthell Loeffen. Hun visie was duidelijk: kleding creëren die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook een weerspiegeling vormt van de moderne samenleving. Ze wilden een merk bouwen dat de grenzen van conventionele mode zou doorbreken en een nieuw tijdperk van individualiteit zou inluiden.

Cultuur als Inspiratie

Wat The New Originals onderscheidt, is de diepe verbondenheid met hedendaagse cultuur. Het merk haalt inspiratie uit straatcultuur, muziek, kunst en sociale bewegingen. Deze invloeden zijn duidelijk zichtbaar in hun ontwerpen, die vaak een sociaal of politiek statement maken. Het merk moedigt mensen aan om hun persoonlijke stijl te omarmen en een stem te vinden in de wereld van mode.

Mezaldy biedt een uitgebreid assortiment aan TNO producten, bestaande uit hoodies, t-shirts, broeken, overshirts en meer!

Duurzaamheid en Ethiek

The New Originals heeft een sterke focus op duurzaamheid en ethiek. Ze streven ernaar om de milieu-impact van hun producten tot een minimum te beperken. Dit komt tot uiting in hun keuze voor hoogwaardige materialen en productieprocessen die minder belastend zijn voor de planeet. Bovendien zijn ze toegewijd aan eerlijke arbeidsomstandigheden en transparantie in de hele toeleveringsketen.

Samenwerkingen en Evenementen

The New Originals blijft de aandacht van hun publiek vasthouden door samenwerkingen met kunstenaars en merken die dezelfde waarden delen. Deze samenwerkingen leiden tot spannende en unieke collecties. Bovendien organiseren ze evenementen en pop-up shops die hun gemeenschap bij elkaar brengen en de creatieve energie voeden.

Verhalen Vertellen door Kleding

Een opvallend aspect van The New Originals is hun vermogen om verhalen te vertellen via kleding. Elk stuk heeft een diepere betekenis en draagt een boodschap met zich mee. Of het nu gaat om thema’s als diversiteit, zelfexpressie of maatschappelijke kwesties, hun kleding fungeert als een canvas voor belangrijke gesprekken.

Een Toekomst vol Originaliteit

The New Originals heeft een opwindende toekomst voor zich. Hun focus op innovatie, duurzaamheid en culturele relevantie maakt hen een pionier in de modewereld. Als je op zoek bent naar kleding die meer is dan alleen stof en stiksels, maar een uiting van je identiteit en waarden, is The New Originals zeker een merk om in de gaten te houden.

Bekijk en shop de officiële collectie van The New Originals vandaag bij Mezaldy!