Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Banner IGWTBanner IGWT

In Gold We Trust

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons In Gold We Trust assortiment

In Gold We Trust is niet zomaar een kledingmerk; het is een cultureel fenomeen en een belichaming van de dynamische en grensverleggende wereld van streetwear. Opgericht in 2012, heeft dit merk wereldwijde erkenning en bewondering verworven en weet het voortdurend de aandacht van modeliefhebbers te trekken. Laten we een diepe duik nemen in de intrigerende wereld van In Gold We Trust en ontdekken waarom het zo’n impact heeft.

Lees hier meer over In Gold We Trust

Het Ontstaan van een Icoon

Oorspronkelijk een modecollectie binnen Franzel Amsterdam, is opgericht door de getalenteerde ontwerper Eric Franzel. Het merk heeft zijn basis in Amsterdam, maar de invloed ervan is wereldwijd. Het begon als een experiment, maar al snel groeide het uit tot een icoon in de wereld van streetwear.

Streetwear Revolutie

Wat het merk onderscheidt, is de radicale benadering van streetwear. Ook omarmt dit merkde straatcultuur en streeft ernaar om de rauwe energie en creatieve geest van stedelijke gebieden over de hele wereld vast te leggen. Hierdoor is het uitgegroeid tot een boegbeeld van de streetwear-revolutie, waarin mode en subcultuur samenkomen.

Mezaldy biedt een ruim aanbod aan In Gold We Trust producten, bestaande uit t-shirts, hoodies, jassen, broeken en veel meer!

Artistieke Samenwerkingen

Ze heeft samengewerkt met enkele van ’s werelds meest opvallende kunstenaars en ontwerpers. Hierdoor hebben deze samenwerkingen geleid tot unieke en begeerde collecties die de grenzen van streetwear verleggen. Het merk combineert mode met kunst en cultuur, ook zowel inspirerend als verfrissend.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Een ander opvallend aspect van In Gold We Trust is de maatschappelijke betrokkenheid. Het merk gebruikt zijn platform om aandacht te vragen voor belangrijke kwesties, hierdoor variërend van milieubewustzijn tot sociale rechtvaardigheid. Ook maakt dit het meer dan alleen een kledingmerk; het is een stem in de samenleving.

Kwaliteit en Vakmanschap

Ondanks de rebelsheid en gedurfde esthetiek, staat het bekend om de aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig vervaardigd en getest om ervoor te zorgen dat het aan de verwachtingen van de klanten voldoet. Dit heeft bijgedragen aan de duurzaamheid van het merk.

Digitale Invloed

In Gold We Trust heeft slim gebruikgemaakt van digitale platforms en sociale media om zijn boodschap over te brengen. Ook deelt het merk regelmatig updates over nieuwe collecties en kunstprojecten, waardoor het de aandacht van een jong en digitaal publiek trekt.

Fashion Forward

In Gold We Trust blijft evolueren en verleggen voortdurend de grenzen van streetwear. Ook wordt het merk gekenmerkt door zijn vermogen om voorop te lopen in modetrends en tegelijkertijd trouw te blijven aan zijn identiteit. Hierdoor maakt het een opvallende kracht in de modewereld.

Conclusie

In Gold We Trust is niet alleen een kledingmerk; het is een culturele beweging. Met een gedurfde visie op streetwear, artistieke samenwerkingen, maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor kwaliteit, blijft dit merk de aandacht vasthouden en de grenzen van mode en subcultuur verleggen.

Bekijk en shop de officiële AW’23 collectie van In Gold We Trust vandaag bij Mezaldy!