Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
merken bannermerken banner

Mercer Amsterdam

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Mercer Amserdam assortiment

Mercer Amsterdam is niet zomaar een label voor hoogwaardige sneakers; het is een merk dat de wereld van mode betreedt met zowel schoenen als kleding van topkwaliteit. Opgericht door de Nederlandse ontwerper Pim Dresen, heeft Mercer Amsterdam zijn basis in de bruisende stad Amsterdam en concentreert het zich op luxe handgemaakte schoenen en stijlvolle kleding voor zowel mannen als vrouwen.

Lees hier meer over Mercer Amsterdam

Het Begin van een Duurzaam Avontuur

Het verhaal van Mercer begon in 2013, toen Pim Dresen besloot een merk te creëren dat duurzaamheid en stijl combineerde. Terwijl Mercer aanvankelijk bekend stond om zijn sneakers, is het de afgelopen jaren ook in de wereld van kleding gedoken. Met een sterke nadruk op duurzaamheid heeft Mercer een reputatie opgebouwd als een merk dat innovatieve materialen en productieprocessen omarmt om de milieu-impact te minimaliseren.

Amsterdamse Roots

Als in Amsterdam gevestigd merk weerspiegelt Mercer de geest van deze creatieve stad. De ontwerpen weerspiegelen de dynamiek en diversiteit van Amsterdam, wat resulteert in unieke schoenen en kledingstukken die de aandacht trekken. Mercer heeft de kunst van het vastleggen van de Amsterdamse vibes in zowel hun schoenen als kleding geperfectioneerd.

Een Focus op Duurzaamheid

Een van de onderscheidende kenmerken van Mercer is de sterke toewijding aan duurzaamheid. Ze gebruiken innovatieve materialen, zoals wijnleer en cactusleer, om zowel hun schoenen als kleding te vervaardigen. Bovendien zijn ze pioniers in het gebruik van duurzame productieprocessen, waaronder het maken van zolen van algen. Mercer Amsterdam streeft ernaar om een voortrekkersrol te spelen in duurzame innovatie.

Stijl en Comfort Gecombineerd

Mercer Amsterdam staat bekend om de perfecte balans tussen stijl en comfort. Hun sneakers en kledingstukken zijn ontworpen om er niet alleen goed uit te zien, maar ook uitzonderlijk comfortabel te zijn. Dit maakt Mercer-producten geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Unieke Ontwerpen

Het merk onderscheidt zich door zijn unieke ontwerpen. Mercer Amsterdam biedt geen doorsnee schoenen en kleding; ze bieden werken van kunst die je kunt dragen. Of het nu gaat om een gedurfd kleurenpalet, ongebruikelijke texturen of innovatieve patronen, Mercer weet hoe ze de aandacht kunnen trekken met hun creatieve ontwerpen.

Toekomstige Duurzame Mode

Met een sterke basis in zowel schoenen als kleding en een toewijding aan duurzaamheid en creativiteit, zal Mercer Amsterdam naar verwachting blijven groeien en innoveren. Ze vertegenwoordigen de toekomst van mode, waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan.

Conclusie

Mercer Amsterdam is niet alleen een merk voor schoenen, maar ook een merk voor kleding. Ze combineren stijlvolle ontwerpen met duurzaamheid en hebben zich gevestigd als een naam om in de gaten te houden in de wereld van zowel schoenen als kleding. Mercer biedt een spannend voorbeeld van hoe modemerken kunnen evolueren en bijdragen aan een duurzamere toekomst zonder in te boeten aan stijl en comfort.

Bekijk en shop de officiële collectie van Mercer vandaag bij Mezaldy!

Mezaldy's keuze