Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Banner Dsquared2Banner Dsquared2

Dsquared2

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Dsquared2 assortiment

Dsquared2 is een fenomeen in de modewereld, dat al meer dan een kwart eeuw de grenzen van creativiteit en stijl verlegt. Dit Italiaanse kledingmerk, opgericht door de Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de internationale modescene. Laten we duiken in het opmerkelijke verhaal van Dsquared2 en ontdekken waarom het een blijvende impact heeft.

Lees hier meer over Dsquared2

Canadese Roots met Italiaanse Passie

Dean en Dan Caten, geboren in Toronto, Canada, brachten hun vroege jaren door met dromen over een carrière in de modewereld. Ze vertrokken naar New York om hun dromen na te jagen en volgden vervolgens hun hart naar Milaan, de modehoofdstad van de wereld. De combinatie van Canadese nuchterheid en Italiaanse passie vormde de perfecte basis voor hun creatieve visie.

Invloed van de Straat

Een van de meest intrigerende aspecten van Dsquared2 is hun vermogen om invloeden van de straat te integreren in high fashion. De ontwerpen van Dean en Dan worden gekenmerkt door gedurfde silhouetten, opvallende prints en een vleugje rebelsheid. Ze laten zich inspireren door subculturen, kunst en muziek, wat resulteert in kleding die een krachtig statement maakt.

Iconische Denim

Dsquared2 is ook wereldwijd bekend om zijn denimcollecties. Het merk heeft de iconische spijkerbroek naar een hoger niveau getild door ambachtelijke details, gewaagde wassingen en uitgesproken distressing toe te voegen. Deze stukken zijn geliefd bij beroemdheden en modeliefhebbers over de hele wereld.

De Signature Stijl

Het is moeilijk om over Dsquared2 te praten zonder de kenmerkende stijl van het merk te noemen. De Catens zijn meesters in het creëren van extravagante silhouetten, met oversized jassen, broeken met wijde pijpen en dramatische accessoires. Ze brengen een gevoel van theater naar de catwalk, wat hun shows tot onvergetelijke ervaringen maakt.

Sterren in de Mode

Dsquared2 heeft de aandacht getrokken van en samengewerkt met enkele van ‘s werelds grootste beroemdheden. Ze hebben gewerkt met popsterren als Madonna en Rihanna en hebben de kostuums ontworpen voor grote evenementen zoals de Olympische Winterspelen van 2006 en de World Wrestling Entertainment.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naast hun opvallende ontwerpen heeft Dsquared2 ook aandacht besteed aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het merk heeft stappen ondernomen om hun ecologische voetafdruk te verminderen en steunt verschillende liefdadigheidsinstellingen en maatschappelijke projecten.

De Toekomst van Dsquared2

Dsquared2 blijft de modewereld verrassen met hun grensverleggende ontwerpen en creatieve uitingen. Ze hebben een wereldwijd publiek veroverd en blijven een stempel drukken op de mode-industrie. Met hun Canadese roots en Italiaanse passie hebben Dean en Dan Caten een unieke plaats veroverd in de wereld van de mode.

Dsquared2 is veel meer dan een kledingmerk; het is een viering van individualiteit, creativiteit en passie. Het vertegenwoordigt de geest van vernieuwing en blijft een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar unieke en gedurfde mode.

Bekijk en shop de officiële collectie van Dsquared2 vandaag bij Mezaldy!