Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Trends

Alles over de heren sneaker

Filling Pieces Low Top Ripple Nubuck Sneaker Navy

Al jarenlang zijn sneakers een onmisbaar onderdeel in de kledingkast van menig man. Ben je fan van een klassieke sneaker, een casual sneaker of een stoere sneaker? Een ding is zeker: sneakers zijn altijd goed, of je nou casual of chique gekleed wilt gaan. Lees hier alles over sneakers en welke on-trend zijn op dit moment. Moeite met de juist sneaker vinden die past bij jou? Wij nemen je mee in de wereld van herensneakers. Zo heb jij binnen de kortste keren jouw schoenenrek aangevuld met een nieuw paar!

Lage sneakerssneakers aanbod Mezaldy

Ben jij wel eens inspiratieloos over welke schoen je aan moet? Met een lage sneaker zit je altijd goed. Een lage sneaker is tijdloos, passend onder iedere broek en elke outfit. Ga voor een casual lage sneaker met Mercer. Denk aan The Re-Run of The Jupiter. Beide in verschillende kleuren verkrijgbaar.  Wil je liever een wat klassiekere gymp? Neem eens een kijkje in de schoenencollectie van Hugo Boss. Klassiek maar toch niet alledaags maar wel comfortabel. Onze favorieten zijn de Aiden sneakers voor een sportieve look of de Boss Parkour sneaker voor de veiligere look.

Een simpel paar lage sneakers die ons iedere outfit kunnen? Balmain Paris B-court is dan hét model voor jou. Verkrijgbaar in wit en zwart. Voor welke kleur ga jij deze winter? Tot slot lichten we graag in de categorie lage sneakers de merken Valentino en Dsquared2 uit. Eigenzinnig, stoer en geven net dat beetje extra aan jouw outfit. Waarom? Omdat de ontwerpen eigen zijn, net wat gewaagder dan gemiddeld en het eyecatchers zijn in jouw kledingkast. Dus ook in jouw look.

Hoge sneakers

Het najaar is weer aangebroken; de perfecte timing om nieuwe schoenen aan te schaffen. Zoals we schreven over de tijdloze lage sneaker, hebben wij ook een aanbod in hoge sneakers voor heren. Denk bijvoorbeeld aan merken als Filling Pieces, Dolce & Gabbana en Malelions. Hoge sneakers zijn ideaal met het koudere weer op komst. Een mooie aanvulling op je lage sneaker collectie. Op zoek naar een tijdloos paar? Check dan zeker de Filling Pieces schoenen collectie. Prachtige kwalitatieve sneakers met een mooi en tijdloos design.

Witte sneakers

Als we kijken naar belangrijke trends op sneakergebied, dan kunnen we wel stellen dat een kleur de laatste jaren is geëvolueerd van trendkleur tot klassieker: wit. Iedereen heeft tegenwoordig minstens een paar, of meer, witte sneakers is de kast staan. De witte sneaker is zo populair dat het niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Of je nou chique, casual of formeel de deur uit moet; een witte sneaker kan altijd. Met een witte sneaker zit je dus altijd goed.

Outfit compleet maken

Hoewel ze de outfit compleet maken, ben je er met sneakers alleen natuurlijk nog niet. Bekijk daarom ook onze nieuwe sweaters, hoodies, jeans of overhemden om jouw look af te maken. Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Zo heb jij op tijd jouw winter essentials in huis om de koude dagen stijlvol door te komen.

Geplaatst in: Trends