Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Trends

Wintercollectie | Overwinter bij Mezaldy!

wintercollectie

Wanneer de hittegolf plaats maakt voor regenbuien en de temperatuur gaat dalen. Goed nieuws, want Mezaldy heeft alweer een nieuwe wintercollectie in aantocht! Mezaldy heeft voor het winterseizoen van 2021 een onderscheidende collectie voor jou samengesteld. Onze mode experts hebben dit seizoen naast de nieuwste trends, de focus op functionaliteit, comfort en veelzijdigheid gelegd.

Onze collectie biedt een scala aan stijlen, van tijdloze klassiekers tot trendy moderne ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een zip sweater voor formele gelegenheden of een casual outfit voor een ontspannen winterdag, Mezaldy heeft het allemaal.

Binnen de wintercollectie zijn uiteraard de bekende parka’s van Woolrich te vinden. Ook een Banlieue of In Gold We Trust jas in verschillende kleuren en maten helpen jou de koude winterdagen door.

Neem een kijkje in ons assortiment aan Jassen, Sweaters & Hoodies, Vesten en Trainingspakken.

Ontdek onze collectie jassen:

Ons assortiment is ook dit seizoen weer uitgebreid. Met verschillende winterse tinten en complete maatbogen op voorraad ben je bij Mezaldy aan het juiste adres. Merken als CP CompanyDsquared2In Gold We Trust en Lyle & Scott hebben deze winter weer een groot aanbod van Sweaters en Hoodies.

Naast de trends van komende wintercollectie, zijn er altijd de ‘Basics’ beschikbaar bij Mezaldy. Shop jouw basic T-shirt, Trui of Hoodie.

 

Geplaatst in: Trends