Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu
Fashion

Maak kennis met Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger dolomieten 2

Thomas Jacob Hilfiger 

Thomas Jacob ‘TOMMY’ Hilfiger is een Amerikaanse modeontwerper, bekend van zijn eigen merk Tommy Hilfiger. Tommy’s carrière begon in 1969 als verkoper van hippe kleding. Al snel opent Hilfiger zijn eigen winkel ‘People Place’ in het noorden van de staat New York. Na een faillissement vertrok Hilfiger in 1979 naar New York om een carrière als modeontwerper te beginnen. 

Tommy HilfigerTommy Hilfiger Logo Hoodie Geel

Sinds de lancering van zijn gelijknamige merk in 1985, is het kledingmerk wereldwijd bekend geworden als de pionier van de klassieke Amerikaanse coole stijl. Geïnspireerd door de iconische popcultuur en Americana-erfgoed, worden de ontwerper en zijn merk gedreven door een altijd optimistische visie om conventies te doorbreken en individualiteit te vieren. Tegenwoordig is TOMMY HILFIGER, onder leiding, visie en leiderschap van Hilfiger als hoofdontwerper, een van ‘s werelds meest erkende lifestyle-merken die zijn inclusieve en jeugdige geest deelt met consumenten over de hele wereld.  

Tommy Hilfiger en maatschappelijk verantwoord 

Tommy Hilfiger is op een missie om mode te creëren die ‘Niets Verspilt en Alles Verwelkomt’. Tegenwoordig staat de wereld voor enkele van de grootste uitdagingen tot nu toe – van klimaatverandering en schaarste aan hulpbronnen tot ongelijkheid en vooroordelen. Eén modemerk kan dit allemaal niet veranderen, maar door de kracht van partnerschap en samenwerking zullen zij er alles aan doen om een ​​meer circulaire en inclusieve toekomst van mode te creëren. Dit is onze tijd. Het is tijd om het mogelijk te maken. 

Tommy shoppen bij Mezaldy  

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de collectie van Tommy? Neem dan een kijkje bij de nieuwste TH artikelen van Mezaldy! Voor ieder seizoen kan je bij Mezaldy.com terecht voor de nieuwste TH Polo, T-shirt of Sweater. 

Geplaatst in: Fashion