Voor 12:00 besteld, vandaag nog in huis!
Menu
Fashion

Maak kennis met Peuterey

Peuterey

Peuterey is een tijdloos merk voor mensen die graag buiten zijn. Het is een merk voor zowel heren als dames en maakt al sinds 2002 casual kleding en perfecte jassen. De uitgangspunten van het modemerk zijn simpel: functionaliteit en passie. En deze twee uitgangspunten zie je ook weer uitstekend terug in de collecties.

Elk detail van de jassen is ontworpen vanuit een functioneel oogpunt, de gebruikte materialen zijn licht in gewicht en natuurlijk ook een divers kleurenpalet. Hoewel ze natuurlijk comfort op de eerste plaats hebben staan richt de designer zich qua stijl op exclusief, elegant en divers.

Merkkleding

Mont Blanc

Peuterey staat voor de top van de Mont Blanc. De drie rode stippen van het merklogo zijn een grafische weergave van de berg. Het staat voor een plek van schoonheid, waar de aarde en de lucht samenkomen, waar grote hoogten en verticale lijnen één worden.

Italiaans Design

Dit prachtige Italiaanse merk past perfect in het rijtje van Mezaldy, luxe en premium waar bijvoorbeeld Woolrich zich ook bevindt. Deze prachtige jassen worden gemaakt met de nieuwste materialen en technieken, wat zorgt voor uitstekende functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit. De collectie van Peuterey biedt gebruikers een combinatie van eigentijds design, gebruiksgemak en comfort. Het zijn voor zowel heren, dames als kinderen de perfecte artikelen om elke garderobe mee af te maken. Zeker als we het hebben over de koudere dagen.

Peuterey shoppen bij Mezaldy

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de collectie van het modemerk? Neem dan een kijkje bij de nieuwste Peuterey artikelen van Mezaldy! Voor ieder seizoen kan je bij Mezaldy.com terecht voor de nieuwste Peuterey Jas, Hoodie, T-shirt of Trui!

Geplaatst in: Fashion